Fredagsmenu
Hver fredag kan du hente en lækker fredagsmenu. Vi gør det umanerlig nemt og velsmagende at lave aftensmad i weekenden. Bestil menuen, som er klar til at spise ved afhentning.
FREDAGSMENU 8/1
Wienerschnitzel med ærter, skysovs og brasede kartofler – 98 kr.
FREDAGSMENU UGE 48
Bøf af oksefilet, stegte kartofler med urter, broccolisalat og svampesovs – KUN 108 kr.
FREDAGSMENU UGE 47
Stjerneskud med pandestegt rødspætte, dampet rødspætte, laks, rejer, æg, asparges og selvfølgelig hjemmerørt mayo og rød dressing – KUN 98 kr.
FREDAGSMENU – UGE 44
Pariserbøf – selvfølgelig med hele molevitten (løg, kapers, rødbeder, æggeblomme og peberrod) – 88 kr.
FREDAGSMENU – UGE 43
Bøf af dansk Himmerlands oksefilet med stegte kartofler, broccolisalat og svampesauce – 98 kr.
FREDAGSMENU – UGE 42
Bøfsandwich med hele svineriet – selvfølgelig med fritter, vores hjemmelavet remoulade og SOVS – 98 kr.
FREDAGSMENU – UGE 41
Coq au Vin – med persillekartofler og bagte løg – 98 kr.
FREDAGSMENU – UGE 40
Braiserede svinekæber i kraftig sauce med grov mos og bagte rodfrugter til KUN 98 kr.
FREDAGSMENU – UGE 39
Fyldt unghanebryst, stegte kartofler, hvidvinssovs og æble/spidskålssalat – 98 kr.
Menu uge 31 (KUN FREDAG)
Pulled pork burger med masser af coleslaw og BBQ. Hertil stegte kartofler og hjemmelavet aioli – KUN 78 kr.
Menu uge 27 (KUN FREDAG)
Svinekæber i flødesovs, kartofler med smør og persille samt tomatsalat – KUN 98 kr.
Menu uge 26 (KUN FREDAG)
Pariserbøf, selvfølgelig med hele svineriet, og til kun 78 kr.
Menu uge 25 (KUN FREDAG)
Bøf af dansk kalvefilet med nye kartofler vendt med grillet peberfrugtcreme, hvidvinssauce med estragon og grøn salat med syltede rødløg og saltede mandler – KUN 128 kr.
Menu uge 24 (KUN FREDAG)
Burger i brioche-bolle med ost og bacon. Dertil stegte kartofler og hjemmelavet aioli – 88 kr.
Menu uge 23
Vælg mellem:
- Bøf af dansk kalvefilet (250g) – 148 kr. pr. pers.
- Langtidsstegt ungkvægsculotte (1 culotte) – 448 kr. for 4-5 pers.
Tilbehør – Smørstegte kartofler, broccolisalat med bacon og syltede rødløg, dertil mild pebersauce.
Menu uge 22 (KUN FREDAG)
Langefilet bagt med urtecrust, små kartofler vendt med smør, bulgursalat med dild, ærter og semidried tomater, samt hollandaisesauce – 98 kr.
Menu uge 21 (KUN FREDAG)
Bøffer af svinemørbrad i svampe ala creme med nye DANSKE kartofler, spidskålssalat og hjemmelavet agurkesalat – KUN 108 kr.
Menu uge 20 (KUN FREDAG)
Stjerneskud med pandestegt rødspætte, dampet rødspætte, laks, rejer, æg, asparges og selvfølgelig hjemmerørt mayo og rød dressing – KUN 98 kr.
Menu uge 18
Super lækker bøf af kalvefilet, nye kartofler med smør og persille, broccolisalat og svampesauce – KUN 118 kr.
Spis ude hjemme – uge 15
Vælg mellem:
- Lammeculotte
- Bøf af kalvefilet
Tilbehør – smørstegte kartofler, tzatziki og bønnesalat med syltede rødløg og feta – 148 kr.
Spis ude hjemme – uge 14
Hel pandestegt rødspætte med kartofler og persillesovs – 148 kr.
Spis ude hjemme – uge 13
Vælg mellem:
- Bøf af dansk kalvefilet (250g) – 148 kr. pr. pers.
- Langtidsstegt ungkvægsculotte (1 culotte) – 448 kr. for 4-5 pers.
Tilbehør – Smørstegte kartofler, broccolisalat med bacon og syltede rødløg, dertil svampesauce.
Dessert tilvalg:
- Moderne æblekage med karameliserede mandler og hvid chokoladeganache – 35 kr. pr. pers.

Menu uge 11
Bøfsadwich med hele svineriet – selvfølgelig med fritter, vores hjemmelavet remoulade og SOVS – 88 kr.
Menu uge 10
Helt klassisk winerschnitzel med winerdreng, ærter, braiserede kartofler og skysovs – 98 kr.
Menu uge 9
SALTIMBOCCA – kalvekød med parmaskinke og salvie i hvidvins- og marsalasauce, dertil smørstegte kartofler med persille samt perlebygsalat – 88 kr.
Menu uge 8
Luksus stjerneskud med dampet fisk, pandestegt fisk, røget laks, rejer, æg, asparges og hjemmerørt mayo og rød dressing – 88 kr.
Menu uge 7
3 rettes valentines menu – 198 kr.
Menu uge 6
Langtidsbraiserede svinekæber med grov kartoffelmos og spidskålssalat – 88 kr.
Menu uge 5
Winerschnitzel med winerdreng, ærter, braiserede kartofler og skysovs – 98 kr.
Menu uge 4
BURGER – i briochebolle med stegte kartofler og hjemmelavet aioli – 88 kr.
Menu uge 3
Fyldt unghanebryst med stegte kartofler, svampesauce og bagte rodfrugter. – 88 kr.
Menu uge 2
Klassisk pariserbøf med stegte kartofler – 88 kr.
Der er desværre ikke flere fredagsmenuer i år 2019 – vi vender stærkt tilbage i 2020.
Menu uge 46
Burger – med stegte kartofler Og hjemmelavet aioli – 88 kr.
Menu uge 45
Der er desværre ingen fredagsmenu i denne uge på grund af mortensaften.
Menu uge 44
Klassisk pariserbøf, med stegte kartofler – 88 kr.
Menu uge 43
Stjerneskud med pandestegt fisk, dampet fisk, røget laks, rejer, æg, asparges og dyppelse – 88 kr.
Menu uge 42
Braiserede svinekæber i sovs med grov kartoffelmos og æble/spidskålssalat – 88 kr.
Menu uge 41
Bøf af oksefilet med pebersauce, bagte rodfrugter og stegte kartofler – 98 kr.
Menu uge 39
EN VASKEÆGTE KLASSIKER: Pariserbøf med hele svineriet og stegte kartofler – 88 kr. pr. pers.
Menu uge 38
Der er ingen fredagsmenu – se ugens ret.
Menu uge 37
Burger med brioche bolle, stegte kartofler og hjemmelavet aioli – 88 kr.
Menu uge 36
Stjerneskud med stegt rødspættefilet, dampet fisk, rejer, æg, asparges, hjemmerørt mayonnaise og rød dressing – 88 kr.
Menu uge 35
Bagt torsk med cremet fiskesauce, smørstegte kartofler og bagte rødbeder vendt med kapers – 88 kr. pr. pers.
Menu uge 34
Kylling rullet med semidried tomater og mozzarella, stegte kartofler, svampesovs og bulgursalat – 88 kr. pr. pers.
Menu uge 33
Braiserede svinekæber i sovs med grov kartoffelmos og æble/spidskålssalat – 88 kr. pr. pers.
Menu uge 32
Wienerschnitzel med wienerdreng, ærter, braiserede kartofler og smørsovs – 98 kr. pr. pers.
Menu uge 31:
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg, bagte gulerødder og pastinakker, stegte kartofler og tzatziki – 78 kr. pr. pers.
Menu uge 28:
EN VASKEÆGTE KLASSIKER: Pariserbøf med hele svineriet – 78 kr. pr. pers.
Menu uge 27:
Grillet tykstegsbøf med spinat-lasagne, bønnesalat med feta og rødløg, samt kold romescosovs – 78 kr. pr. pers.

Menu uge 26:
Fyldt unghanebryst med nye kartofler vendt med smør og persille, rugkernesalat samt estragon- og hvidvinssauce – KUN 78 kr.

Menu uge 25:
Medaljoner af svinemørbrad serveret i svampesauce, smørstegte kartofler og salat med ærter og bagte tomater – KUN 78 kr.
Menu uge 24:
SALTIMBOCCA – kalvekød med parmaskinke og salvie i hvidvins- og marsalasauce, dertil små stegte kartofler med friske krydderurter samt tomatsalat – KUN 78 kr.
Menu uge 23:
Langtidsbraiserede svinekæber med sovs og grov kartoffelmos samt spidskålssalat – KUN 78 kr. pers. portion
