Fredagsmenu

Hver fredag kan du hente en lækker fredagsmenu. Vi gør det umanerlig nemt og velsmagende at lave aftensmad i weekenden. Bestil vores fredagsmenu, afhent og lun som beskrevet på medfølgende opvarmningsvejledning.

Der er desværre ikke flere fredagsmenuer i år 2019 – vi vender stærkt tilbage i 2020.

Menu uge 46

Burger – med stegte kartofler Og hjemmelavet aioli – 88 kr.

Menu uge 45

Der er desværre ingen fredagsmenu i denne uge på grund af mortensaften.

Menu uge 44

Klassisk pariserbøf, med stegte kartofler – 88 kr.

Menu uge 43

Stjerneskud med pandestegt fisk, dampet fisk, røget laks, rejer, æg, asparges og dyppelse – 88 kr.

Menu uge 42

Braiserede svinekæber i sovs med grov kartoffelmos og æble/spidskålssalat – 88 kr.

Menu uge 41

Bøf af oksefilet med pebersauce, bagte rodfrugter og stegte kartofler – 98 kr.

Menu uge 39

EN VASKEÆGTE KLASSIKER: Pariserbøf med hele svineriet og stegte kartofler – 88 kr. pr. pers.

Menu uge 38

Der er ingen fredagsmenu – se ugens ret.

Menu uge 37

Burger med brioche bolle, stegte kartofler og hjemmelavet aioli – 88 kr.

Menu uge 36

Stjerneskud med stegt rødspættefilet, dampet fisk, rejer, æg, asparges, hjemmerørt mayonnaise og rød dressing – 88 kr.

Menu uge 35

Bagt torsk med cremet fiskesauce, smørstegte kartofler og bagte rødbeder vendt med kapers – 88 kr. pr. pers.

Menu uge 34

Kylling rullet med semidried tomater og mozzarella, stegte kartofler, svampesovs og bulgursalat – 88 kr. pr. pers.

Menu uge 33

Braiserede svinekæber i sovs med grov kartoffelmos og æble/spidskålssalat – 88 kr. pr. pers.

Menu uge 32

Wienerschnitzel med wienerdreng, ærter, braiserede kartofler og smørsovs – 98 kr. pr. pers.

Menu uge 31:

Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg, bagte gulerødder og pastinakker, stegte kartofler og tzatziki – 78 kr. pr. pers.

Menu uge 28:

EN VASKEÆGTE KLASSIKER: Pariserbøf med hele svineriet – 78 kr. pr. pers.

Menu uge 27:

Grillet tykstegsbøf med spinat-lasagne, bønnesalat med feta og rødløg, samt kold romescosovs – 78 kr. pr. pers.

Menu uge 26:

Fyldt unghanebryst med nye kartofler vendt med smør og persille, rugkernesalat samt estragon- og hvidvinssauce – KUN 78 kr.

Menu uge 25:

Medaljoner af svinemørbrad serveret i svampesauce, smørstegte kartofler og salat med ærter og bagte tomater – KUN 78 kr.

Menu uge 24:

SALTIMBOCCA – kalvekød med parmaskinke og salvie i hvidvins- og marsalasauce, dertil små stegte kartofler med friske krydderurter samt tomatsalat – KUN 78 kr.

Menu uge 23:

Langtidsbraiserede svinekæber med sovs og grov kartoffelmos samt spidskålssalat – KUN 78 kr. pers. portion