Mad ud af huset
Mortensens Mad laver mad ud af huset til både store og små arrangementer. Kristian laver mad, som både har rod i det moderne, det nordiske og det klassiske køkken, altså mad til enhver lejlighed. Alt efter dine behov vil maden være lige til at gå til, flot anrettet, varm eller kold, og det hele kombineret med en kyndig og professionel vejledning, så du får den bedste og mest smagfulde gastronomiske oplevelse.
Skulle menuerne ikke passe helt til dine ønsker eller behov, kan vi i samarbejde, skræddersy en alternativ menu som vil falde i din smag. Du skal være tilfreds og derfor, vil vi være behjælpelig med at sammensætte den perfekte menu til netop dit næste arrangement.
Alle menuer/buffeter laves til minimum 10 personer, med mindre andet er aftalt.
VORES 3 KLASSIKERE:
Flæskesteg
118,-
med hvide kartofler, sovs, rødkål, asier og franske kartofler
Gammeldags kalvesteg
128,-
med hvide kartofler, sovs, tyttebær, bønner og waldorfsalat
Helstegt oksemørbrad
198,-
med små stegte kartofler, bearnaisesauce og bagte grøntsager
Frokostbuffet
198,-
Hvide sild med hjemmerørt karrysalat
Æg, tomat og rejer med mayonnaise
Røget laks med salat, æggestand og asparges
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Luksus kyllingesalat med frisk ananas
Skinke og rullepølse med italiensksalat og løg
Svinemørbrad a la creme
2 slags oste med tilbehør
Diverse brød og smør
Tilkøb - moderne æblekage: 38 kr.
Tapasbuffet
248,-
Rejer vendt i Romescosauce
Sojasyltet laks med avocadocreme
Luksus kyllingesalat med frisk ananas
Steaksalat med syltede løg
Sliders med vitello tonnato
Skinke- og pølsefad
Hvidløgsmarinerede tigerrejer med tangsalat
2 slags oste med tilbehør
Brownie med saltkaramel og friske bær
Oliven, pesto, hummus, aioli og brød
Buffet 1
138,-
Kalveculotte og marineret svinekam
Små ovnbagte kartofler med krydderurter og tzatziki
Broccolisalat med bacon, grøn salat med dressing
Buffet 2
188,-
Luksus kyllingesalat med frisk ananas, salat, brød og smør (portionsanrettet)
Marineret nakkefilet, langtidsstegt kalveculotte
Smørstegte kartofler, æble-spidskålssalat, grøn salat med dressing
Moderne æblekage (portionsanrettet)
Buffet 3
228,-
Laksemousse med stegte tigerrejer, salat, brød og smør (portionsanrettet)
Fyldt unghanebryst, oksefilet stegt med friske urter
Små stegte kartofler og hvidvinssauce med estragon
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg, bulgursalat, grønsalat med dressing
Hjemmelavet hindbæris på browniebund
Buffet 4
278,-
Rillette af hvid fisk med syltede løg, brød og smør (portionsanrettet)
Soyasyltet laks med avocadocreme (portionsanrettet)
Tynde skiver af bresaola med pinjekerner, rucola og pesto
Helstegt oksemørbrad, skindstegt perlehønebryst
Smørstegte kartofler vendt med friske urter, rødvinssauce
Bitre salater med vinaigrette og persille, bagte løg og perlebygsalat
Gateau Marcel (dobbelt chokoladekage) med syltede bær og vaniljecreme