Ud af huset

Mortensens Mad laver mad ud af huset til både store og små arrangementer. Kristian laver mad, som både har rod i det moderne, det nordiske og det klassiske køkken, altså mad til enhver lejlighed. Alt efter dine behov vil maden være lige til at gå til, flot anrettet, varm eller kold, og det hele kombineret med en kyndig og professionel vejledning, så du får den bedste og mest smagfulde gastronomiske oplevelse.

Skulle menuerne ikke passe helt til dine ønsker eller behov, kan vi i samarbejde, skræddersy en alternativ menu som vil falde i din smag. Du skal være tilfreds og derfor, vil vi være behjælpelig med at sammensætte den perfekte menu til netop dit næste arrangement.

Alle menuer/buffeter laves til minimum 10 personer, med mindre andet er aftalt.

Menu 1

168,-

Forret: Laksemousse

m/fennikel og salat, brød og smør.

Hovedret: Langtidsstegt culotte

m/stegte kartofler, pebersauce og gulerødder og pastinakker bagt med timian.

Dessert: Panna Cotta

Med hindbær og mynte.

Menu 2

198,-

Forret: Vitello tonnato

Hvidvinspocheret kalvekød med tunsauce, kapers og citron.

Hovedret: Krondyr

Helstegt inderlår med selleri-creme, bagte beder, kartofler og kraftig vildtsauce.

Dessert: Chokolade-fondant

(Skal bages lige inden servering)
Serveres med is og syltet frugt.

Menu 3

248,-

Forret: Hummer-bisque

Med dampet hvid fisk og grønt, samt brød og smør.

Hovedret: Dansk kalvefilet

Rosastegt, serveret med Pommes Anna, kraftig glace, stegte svampe og bagte løg.

Dessert: Hjemmelavet tiramisu

Buffet 1

118,-

Grillet kalvecoulotte.
Marineret svinekam.
Små ovnbagte kartofler med krydderurter og tzatziki.
Broccolisalat med bacon.
Grøn salat med dressing.

Buffet 2

168,-

Luksus kyllingsalat serveret med salat, frisk ananas, brød og smør.
Nakkefilet stegt med grov sennep.
Langtidsstegt kalveculotte.
Smørstegte kartofler.
Pastasalat vendt m. persillepesto.
Grøn salat med granatæble og forårsløg.
Moderne æblekage.

Buffet 3

198,-

Laksemousse med fennikel og salat, brød og smør.
Fyldt unghanebryst.
Oksefilet stegt med friske urter, hvidvinssauce med estragon, små kartofler bagt med citron og hvidløg.
Kartofler vendt med ærtepesto.
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg.
Grøn salat med dressing.
Brownie med is og frugt.

Buffet 4

248,-

Carpaccio serveret med ruccula, parmesan og pinjekerner.
Soyasyltet laks med avocadocreme.
Brød og smør.
Oksemørbrad.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg.
Skindstegt perlehønebryst.
Rødvinssauce.
Smørstegt kartofler vendt med friske urter.
Bagte skokker og skalotter med kål.
Bitre salater med vinaigrette og persille.
Perlebygsalat med rodfrugter og nødder.
Gateau Marcel (dobbelt chokoladekage) med syltede bær og vaniljecreme.

Tapasbuffet

198,-

Rejer vendt med dild, rødløg og tomat.
Sojasyltet laks med avocadocreme.
Unghaneterrine med tomat og karse.
Sliders med vitello tonnato.
Luksus kyllingesalat med frisk ananas.
Skinke og pølse fad.
Saltristede kartofler med aioli.
2 slags oste med tilbehør.
Brownie med hvid chokoladecreme.
Oliven, tapenade, pesto, humus og brød.

Frokostbuffet

158,-

Hvide sild med hjemmerørt karrysalat.
Stegte sild med sennepscreme.
Æg, tomat og rejer med mayonnaise.
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Luksus kyllingesalat med frisk ananas.
Mørbradbøffer med løg og svampe.
Rullepølse med sky og løg.
2 slags oste med tilbehør.
Diverse brød og smør.

Natmad - pris fra:

38,-

Biksemad med bearnaise og hjemmesyltede rødbeder: 48,-
Hotdogs - 2 stk. pr. pers.: 38,-
Frikadeller med kartoffelsalat: 38,-
Karrysuppe med kylling og grøntsager: 38,-
Pølsebord med diverse pålæg, leverpostej, brød og smør: 58,-
Tapasfad med diverse pølser, skinker, brød og smør: 58,-
Tortilla med oksekød, salat og dressing: 48,-