Mad ud af huset

Mortensens Mad laver mad ud af huset til både store og små arrangementer. Kristian laver mad, som både har rod i det moderne, det nordiske og det klassiske køkken, altså mad til enhver lejlighed. Alt efter dine behov vil maden være lige til at gå til, flot anrettet, varm eller kold, og det hele kombineret med en kyndig og professionel vejledning, så du får den bedste og mest smagfulde gastronomiske oplevelse.

Skulle menuerne ikke passe helt til dine ønsker eller behov, kan vi i samarbejde, skræddersy en alternativ menu som vil falde i din smag. Du skal være tilfreds og derfor, vil vi være behjælpelig med at sammensætte den perfekte menu til netop dit næste arrangement.

Alle menuer/buffeter laves til minimum 10 personer, med mindre andet er aftalt.

VORES 3 KLASSIKERE:

Flæskesteg

118,-

Med hvide kartofler, sovs, rødkål, asier og franske kartofler

Gammeldags kalvesteg

128,-

Med hvide kartofler, sovs, tyttebær, bønner og waldorfsalat

Helstegt oksemørbrad

198,-

Med små stegte kartofler, bearnaisesauce og bagte grøntsager

Frokostbuffet

198,-

Hvide sild med hjemmerørt karrysalat
Æg, tomat og rejer med mayonnaise
Røget laks med salat, æggestand og asparges
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Luksus kyllingesalat med frisk ananas
Skinke og rullepølse med italiensksalat og løg
Svinemørbrad a la creme
To slags oste med tilbehør
Diverse brød og smør

Tilkøb - Moderne æblekage: 38 kr.

Tapasbuffet

248,-

Rejer vendt i Romescosauce
Sojasyltet laks med avocadocreme
Luksus kyllingesalat med frisk ananas
Steaksalat med syltede løg
Sliders med vitello tonnato
Skinke- og pølsefad
Hvidløgsmarinerede tigerrejer med tangsalat
To slags oste med tilbehør
Brownie med saltkaramel og friske bær
Oliven, pesto, hummus, aioli og brød

Buffet 1

138,-

Kalveculotte og marineret svinekam
Små ovnbagte kartofler med krydderurter og tzatziki
Broccolisalat med bacon, grøn salat med dressing

Buffet 2

188,-

Luksus kyllingesalat med frisk ananas, salat, brød og smør (portionsanrettet)
Marineret nakkefilet, langtidsstegt kalveculotte
Smørstegte kartofler, æble-spidskålssalat, grøn salat med dressing
Moderne æblekage (portionsanrettet)

Buffet 3

228,-

Laksemousse med stegte tigerrejer, salat, brød og smør (portionsanrettet)
Fyldt unghanebryst, oksefilet stegt med friske urter
Små stegte kartofler og hvidvinssauce med estragon
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg, bulgursalat, grønsalat med dressing
Hjemmelavet hindbæris på browniebund

Buffet 4

278,-

Rillette af hvid fisk med syltede løg, brød og smør (portionsanrettet)
Soyasyltet laks med avocadocreme (portionsanrettet)
Tynde skiver af bresaola med pinjekerner, rucola og pesto
Helstegt oksemørbrad, skindstegt perlehønebryst
Smørstegte kartofler vendt med friske urter, rødvinssauce
Bitre salater med vinaigrette og persille, bagte løg og perlebygsalat
Gateau Marcel (dobbelt chokoladekage) med syltede bær og vaniljecreme

Forretter - Priser fra:

48,-

Vitello tonnato (kalveinderlår med tunsauce), brød og smør

48,-

Laksemousse med stegte tigerrejer, salat, brød og smør

48,-

Hummersuppe med dampet hvid fisk og grønt, brød og smør

68,-

Koldrøget laks med urtemayonnaise, bagte tomater og salat, brød og smør

68,-

Hovedretter - Priser fra:

98,-

Fyldt unghanebryst med stegte kartofler, bagte grøntsager, æble-spidskålsalat og hvidvinssauce med estragon

98,-

Langtidsstegt kalveculotte med stegte kartofler, gulerødder og pastinakker med timian, broccolisalat og pebersauce

118,-

Helstegt krondyrinderlår med stegte kartofler, sellericreme, bagte beder, årstidens salat og kraftig vildtsauce

148,-

Kalvefilet med Pommes Anna, bagte løg, stegte svampe og rødvinssauce

168,-

Desserter - Priser fra:

48,-

Baileys-panna cotta med friske bær og karamelcrunch

48,-

Tiramisu

48,-

Nøddekage med marineret frugt og vaniljecreme-fraiche

48,-

Marinerede bær - lagt i lag med hvid chokoladecreme og karamelliserede mandler

48,-

Tilkøb - Priser fra:

15,-

Carpaccio med pinjekerner, rucola og parmesan

30,-

Frikadeller – 3 stk

20,-

Sliders med bresaola og pesto

25,-

Flødekartofler

25,-

Bearnaisesauce

20,-

Svampesauce

15,-

Pebersauce

15,-

Rødvinssauce

20,-

Natmad - Priser fra:

48,-

Biksemad med bearnaisesauce og hjemmesyltede rødbeder

58,-

Hotdogs – 2 stk. pr. person

58,-

Frikadeller med kartoffelsalat

48,-

Karrysuppe med kylling og grøntsager

48,-

Pølsebord med diverse pålæg, leverpostej, brød og smør

68,-

Tapasfad med diverse pølser, skinker, brød og smør

68,-